P. Jentschura TischleinDeckDich rýchla bezlepková BIO večera 16 porcií 800 g
Najlacnejšie ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v Regenerujte.sk
rýchla príprava, variabilnosť, dobrá stráviteľnosť
Parametre produktu
Popis produktu
Prednosti TischleinDeckDich:
- bez lepku
- bez mliečneho cukru (laktózy)
- bez prídavných látok
- chudobný na sodík
- s vysokým obsahom vlákniny
- rastlinný zdroj bielkovín
- bez živočíšnych zložiek
- vhodné tiež pre veganov
- 91% prísad pochádza z kontrolovaného biologického poľnohospodárstva
Zloženie: Quinoa *, proso *, sušená zelenina 23% (zemiaky *, paradajky *, mrkva *, cibuľa *, pór *, hrášok *), ryža *, bazalka *, pískavica modrá *, pažítka *, petržlen *, ligurček * * Pôvod z ekologického biologického poľnohospodárstva
RECEPTY
Zdravý recept TischleinDeckDich (Ako príloha pre 1 osobu)
- 50 g zmesi TischleinDeckDich
- cca 220 ml vody
- bylinná soľ
- prípadne 1 čajová lyžička čerstvého syra (rastlinný alebo prírodný)
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Ohrievame ešte na nižšom stupni necháme cca 4-5 minút povariť. Občas zamiešame. Následne primiešame bylinnú soľ poprípade čerstvý syr.
Odvážne pečené placky (Cca. 10 kusov)
- 100 g zmesi TischleinDeckDich
- cca 350 ml vody
- 1 vajce
- 2 polievkové lyžice drobných ovsených vločiek
- bylinná soľ
- čerstvé korenie
- rastlinný tuk, napríklad repkový olej na pečenie alebo kokosový olej
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Následne zmes dobre premiešame s vajíčkom a vločkami, ochutíme bylinnou soľou a korením. Necháme vychladnúť cca 1hodinu. Na panvici rozohrejeme rastlinný tuk. Z hmoty urobíme malé placky a z oboch strán do zlatista na panvici opečieme. Placky chutia najlepšie čerstvé. Hodia sa aj ako príloha napr. k zeleninovému šalátu.
Pikantné plnené šampiňóny (Na 10 veľkých šampiónov)
- 100 g zmesi TischleinDeckDich
- cca 400 ml vody
- 10 veľkých šampiňónov
- 100 g Crème Fraîche
- bylinná soľ
- čerstvé korenie
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Medzičasom si opláchneme šampiňóny a klobúčik oddelíme od nožičky. Zmes ochutíme bylinnou soľou a korením. Nožičku huby môžeme osmažiť a zmiešať s pripravenou zmesou. Hmotou plníme šampiňóny a zdobíme Crème Fraîche. Šampiňóny pečieme v predhriatej rúre cca 20 minút na 200 °C (v teplovzdušnej rúre na 180 °C ).
Plnená paprika za každým inak (Na 4 polovičky paprík)
- 100 g zmesi TischleinDeckDich
- cca 400 ml vody
- 2 paprikové struky
- 2 čajové lyžičky čerstvého syra
- bylinná soľ
- čerstvé korenie
- 100 g taveného syra
- čerstvé bylinky podľa chuti
Zmes TischleinDeckDich zmiešame s vodou a za občasného miešania privedieme k varu. Na nižšom stupni necháme ešte cca 4-5 minút variť. Občas zamiešame. Hmotu zmiešame s čerstvým syrom, bylinnou soľou a korením. Papriky rozpólime, očistíme, umyjeme a cca 5 minút dusíme. Rozpólené papriky následne naplníme hmotou a posypeme nastrúhaným syrom. V predhriatej rúre pečieme cca 10-15 minút na 200 °C (v teplovzdušnej rúre na 180 °C). Podľa chuti ozdobíme čerstvými bylinkami.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Regenerujte.sk
rýchla príprava, variabilnosť, dobrá stráviteľnosť