Semix Čokoládová torta bez lepku + náplň 430 g
Semix Čokoládová torta bez lepku + náplň 430 g
Odporúčané ponuky (1)
Najlacnejšie ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
, zakúpené v Prezdravie.sk
- Na to, že je bezlepkova, sa cesto vôbec nedrobí a myslím, že 99% ľudí nerozozná, že je bezlepkova. Keby existovala aj bezlaktozova verzia, bolo by to top, ale spokojnosť u nás aj takto.
, zakúpené v Prezdravie.sk
- Konečne krtková torta aj v bezlepkovej verzii. Určite odporúčam :) Výborné najmä pri deťoch, nakoľko je príprava úplne nenáročná a môžu sa na nej spolupodielať. A ako odmena im bude super tortička vytvorená spolu s ich vlastným pričinením :)
Parametre produktu
Popis produktu
Semix Čokoládová torta bez lepku 430 g
Uchvaťte návštevu báječnou "Krtočkovou tortou" vašej vlastnej výroby. S touto zmesou to bude hračka. Krabica obsahuje dva balíčky - Zmes na korpus a Zmes na smotanovú náplň. Korpus je ľahký, výrazne čokoládový, náplň s čokoládovými kôstkami je ovonená banánovou arómou. Banán navyše aj fyzicky do torty pridáte, viď návod. Príprava je na krabici dore popísaná.
- Návod na použitie: Na prípravu korpusu potrebujete: 4 vajcia (veľkosť M), 30 ml vody (5 polievkových lyžíc) a 40 ml oleja (6 polievkových lyžíc). Na prípravu náplne potrebujete: 3 banány, 100 ml vody a 500 ml vychladenej smotany na šľahanie. Príprava torty: Zmes na korpus, vajcia a vodu dáme do vyššej misky a šľaháme ručným šľahačom na najvyššom stupni 8 minút. Následne pridáme olej a krátko zašľaháme. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy (s priemerom 26 cm) vysypanej ryžovou múkou (ak nie ste celiak, formu môžete vysypať bežnou múkou) a pečieme. Teplotu a dobu pečenia prispôsobíme podľa rúry (150 – 170 °C, 40 – 50 minút). Po upečení oddelíme okraj formy a necháme korpus vychladnúť. Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pri korpuse ponecháme 1 cm široký vonkajší okraj a pomocou lyžičky ho začneme od stredu vydlabávať tak, aby od dna zostala cca 1-2 cm hrubá vrstva. Hmotu vydlabanú z korpusu nadrobíme do misky. Príprava náplne: Banány olúpeme, pozdĺžne rozkrojíme a plochou stranou kladieme na vydlabaný korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuhej konzistencie. Zmes na prípravu krému ušľaháme v miske s vodou a potom pridáme ušľahanú smotanu. Smotanový krém nanesieme na dno korpusu do tvaru kopčeka, ktorý posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabaním korpusu. Potom necháme v chladničke cca 2 hodiny stuhnúť a podávame.
- Zloženie: Cukor, ryžová múka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kúsky 11 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, kakaová hmota, sušená srvátka, emulgátor: sójový lecitín), zahusťovadlo (modifikovaný bram, 4 glukózový sirup, sójová múka, E472b, E477), kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, kypriace látky (E500, E450), soľ obohatená jódom a arómou.
Môže obsahovať stopy vajec, suchých škrupinových plodov a sezamu.
Skladovanie: Skladujte v temnom, chladnom a suchom mieste.
Jednoduchý spôsob prípravy čokoládového bezlepkového dezertu.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Prezdravie.sk
- Na to, že je bezlepkova, sa cesto vôbec nedrobí a myslím, že 99% ľudí nerozozná, že je bezlepkova. Keby existovala aj bezlaktozova verzia, bolo by to top, ale spokojnosť u nás aj takto.
, zakúpené v Prezdravie.sk
- Konečne krtková torta aj v bezlepkovej verzii. Určite odporúčam :) Výborné najmä pri deťoch, nakoľko je príprava úplne nenáročná a môžu sa na nej spolupodielať. A ako odmena im bude super tortička vytvorená spolu s ich vlastným pričinením :)