Najnovšie recenzie zo sekcie Bezlepkové potraviny
- Nie je čo vytknúť proste úžasný bochník
Proste úžasný bochník nemrvi sa ,výborne sa natiera a dá sa použiť ako náhrada na dukátove buchtičky, nakrájať na malé kocky a zaliať pudingom
- Dobrá pochúťky ku káve
- Výborný chlebík môžem povedať že lepší som zatiaľ nejedla
Výborný chlebík môžem povedať že lepší som zatiaľ nejedla
- Výborné
ok.
Tieto bagetky su velke a chutne. Mrzi ma len ze nevydrzia cerstve tak ako chlebik.
- Chutny
- Kvalitny
- Dost dlho vydrzi cerstvy
Chlebik,ale len svetly si objednavam najcastie z dovodu pomeru ceny a kvality vzdy vo vyssom pocte. Je velmi dobry a chutny. Bez tohto chlebika by som nejedla snad ziadne ine slane pecivo.
super!
Tento tvarohovy kolacik som si objednala prvykrat a je velmi lahodny. Urcite este tak urobim. No mojim makovym buchtam ktore najviac milujem sa asi nevyrovnaju.
- Chutna
- Vyskoky podiel maku
Moja najoblubenejsia sladka buchta. Vzdy objednam min 4 kus kazdy tyzden. Milujem ich najviac a som rada ze ich peciete. Vyskoka kvalita a super cena.
- Jemna a vlacna
- Vyborna chut
- Akurat na ranajky
Moje deti nemaju bezlepkovu dietu ale vzdy ked si ju objednam spapaju mi ju skoro celu. Je tak chutna ze nepoznaju rozdiel. Za mna je viac cokoladova ale to nieje az tak problem. Hlavne ze chuti.
Ok
- Výborný
- Veľmi chutný.
- Mak je mletý a kilové balenie
- Rýchlo upečené
Veľmi chutná kaša
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »